Vi søger en dygtig juridisk assistent til behandling af børnesager

Advokatfirmaet Drachmann søger en dygtig juridisk assistent, med tiltrædelse snarest muligt.

Vi søger en kollega på fuld tid som har interesse for arbejdsområderne børneanbringelser, tvangsadoptioner, retssager og retssikkerhed på det sociale område. Du har erfaring fra arbejde på kontor, velformuleret både på skrift og i tale, serviceminded og engageret i arbejdsopgaver og arbejdsplads.

Vi forventer, at du er effektiv, struktureret, omhyggelig og kan arbejde selvstændig. Du har flair for IT, er rutineret bruger af Office-pakken – og du må meget gerne have kendskab til Unik Advosys.

Du vil løbende have kontakt med klienter og andre samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du kan være med til at styrke og bibeholde de personlige relationer til vores klienter, når vi i rådgivningen skal bygge bro mellem jura og forretning.

Til stillingen vil kendskab til børneanbringelsesområdet herunder til serviceloven, forældreansvarssagsbehandling samt eventuelt retssagsbehandling være en fordel, men det er ikke et krav.

Arbejdspladsen vil være på vores kontor i Nykøbing F.

Løn og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Om Advokatfirmaet Drachmann

Advokatfirmaet Drachmann lægger vægt på at kunne rådgive erhvervsklienter, offentlige institutioner og private med juridisk rådgivning i bredeste forstand. Det er vigtigt at opretholde den nære, personlige kontakt med klienter og samarbejdspartnere, for at opnå gode, værdibaserede løsninger for klienterne.

Ved at tænke og handle innovativt, arbejde tværfagligt, med indsigt i, og forståelse for klienternes situation, gør Advokatfirmaet Drachmann det vanskelige enkelt og klart. Den personlige rådgivning, på et højt fagligt niveau, med lokal tilstedeværelse, er vigtig for os, når der skal findes løsninger.

Advokatfirmaet Drachmann er herudover et af de advokatkontorer i Danmark med flest sager inden for børneanbringelser uden samtykke.

Vi yder juridisk rådgivning indenfor alle de områder, som klienterne har behov for i lokalområdet. Vores målsætning er størst mulig faglighed og dygtighed.

Vi er lokalforankret med kontor i både Nykøbing Falster og Nakskov.

Vi er en moderne advokatvirksomhed med flotte fysiske rammer og et højt professionelt niveau. Vi tilbyder en uformel tone og et godt socialt sammenhold. Vi går op i at have et godt arbejdsmiljø og i at sikre høj medarbejderglæde. Vi holder løbende udviklingssamtaler og prioriterer medarbejdertrivsel højt.

Det er vigtigt, at du bliver godt integreret i lokalområdet. Vi forventer derfor, at du enten er fra lokalområdet og bosat her eller inden for rimelig tid efter at være tiltrådt, bosætter dig i lokalområdet.

Yderligere oplysninger og spørgsmål

Læs mere om os på www.drachmann.com eller kontakt advokat Anders Brøndtved 61 33 36 33 eller ab@drachmann.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med eksamensbevis(er) og uddybende CV, senest mandag den 6. september 2021 på e-mail karriere@drachmann.com. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Samtaler forventes afholdt efter nærmere aftale.